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OSM/IN DECISION 
 

 
Standard: 

 
EN 60320-1:2001 
+ A1:2007 

 
Sub 
clause:  

 
13.11 

 
Sheet N°: 
 

 
OSM/IN 220 
 

 
Subject: 

 
Certification of 
non-rewirable 
connector intended 
for use as a part of 
a cord set or an 
interconnection 
cord set 
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Meeting N°: 
 
Item: 

 
18 
 
5.1 

 
 
Question: 
 
 
 
 
 
 
Decision: 
 
 
 
 
 
 
 
Explanatory notes: 

 
 
Certification of a separate component. 
 
 
 
 
 
 
The following wording shall be included in the certificate: 
“This certificate is conditional upon a non-rewirable plug or a non-
rewirable plug connector certified to its own standard being fitted”. 
 
 
 
 
 
Decision transferred and implemented with new wording from 
OSM/IN 026, concerning EN 60320-1:1996, sub-clause 13.11, 
based on the same subject. 
 

 

 
 


